Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je sve spremno za ovogodišnju osmu po redu Međunarodnu izložbu pasa svih rasa CACIB Vranje 2017.

Očekuje se najveći broj pasa do sada a potvrđen je dolazak, izlagača iz Rusije, Litvanije, Ukrajine, Velike Britanije, Španije, Finske, Belgije, Francuske, Austrije, Italije, Poljske, Slovačke, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Grčke kao i iz cele Srbije.

Po prvi put će biti u okviru ove izložbe biti održana i specijalizovana izložba nemačkih boksera, koje će ocenjivati prof. dr Milos Lučić, ostale sudije su Marko Lepasar iz Estonije, Georgi Hristozov iz Bugarske, Sašo Pešev iz Makedonije, Polina Simić, Tijana Konrad i Nikola Konrad iz Srbije.

Kuriozitet je što je dve trećine učesnika iz inostranstva, a zanimljivo je da imamo i grupu koja dolazi iz Vladivostoka koji je od Vranja udaljen 11000 kilometara.

Pokrovitelj izložbe koja se tradicionalno održava 1. maja u gradskom parku je grad Vranje, generalni sponzor nagradnog fonda Royal Canin, zatim od sponzora fabrika lekova KRKA iz Slovenije.

Organizatori su se pobrinuli za bogat nagradni fond u vidu uvoznih pehara.
Rok za prijavu je do 25 aprila, a prijavljivanje i dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu kdsvrca.org ili u pet shopu „Moj Ljubimac“.

Izložba će biti svečano otvorena u 9:45 h.

Kinološko društvo se priključuje akciji prikupljanja pomoći za lečenje Miljane Ristić Stanković iz Vranja,koja se bori sa dijagnozom akutna mijeloblastna leukemija. Na dan izložbe u gradskom parku će se prikupljati novčana pomoć, koja će biti uplaćena na namenski račun.

S poštovanjem
Organizacioni odbor

Za sve dodatne informacije, eventualne dogovore oko izjava ili gostovanja u Vašim medijskim kućama, možete kontaktirati predsednika KD „Švrća“ Miću Mladenovića 064890863